Εξαιρετική ρίγανη τριμμένη Ελληνική και κοσκινισμένη, έτσι ώστε να αποφεύγουμε την ύπαρξη χώματος ή υπολειμμάτων από ξυλάκια. Τα αποξηραμένα φύλλα της ρίγανης έχουν βαθύ πράσινο χρώμα και έντονο, πλούσιο άρωμα. Είναι το αγαπημένο μυρωδικό σε σαλάτες, σούπες, κρέας, ψάρια. Γίνεται υπέροχος συνδυασμός με πολλά ορεκτικά και δίνει ξεχωριστή εμφάνιση σε τυριά όπως η φέτα, ομελέτες, αυγά, πίτσες, πατάτες. Έρευνα από Έλληνες επιστήμονες έδειξε ότι ξερά φύλλα ρίγανης ενίσχυσαν την αντιοξειδωτική ιδιότητα στο ελαιόλαδο καθώς επίσης βελτίωσαν και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του βάση της αξιολόγησης καταναλωτών από χώρες της Μεσογείου.